social media lezing Elja Daae

Social media lezingen op maat

Als organisator van een event, of het nou een vakdag is, een heisessie, een congres of een bijeenkomst, is het belangrijk dat je je gasten echt iets te bieden hebt. Lezingen moeten daarom inspirerend en informerend zijn. Jouw gasten moeten naar buiten lopen met het idee dat ze hun tijd goed besteed hebben. Of het nou om collega’s of klanten gaat.

Als spreker ben ik enthousiast en enthousiasmerend, geïnspireerd en inspirerend. Mijn lezingen zijn niet theoretisch maar juist pragmatisch – met aandacht voor de strategische kaders van jouw organisatie of doelgroep. Ze zijn prikkelend, er op gericht mensen op nieuwe ideeën te brengen en te laten zien welke kansen social media ze biedt.

social media lezingen Elja testimonial

Als social media expert ben ik dagelijks bezig met social media en social media trends en ontwikkelingen. Ik kan mijn verhaal daarom goed afstemmen op jouw doelgroep.

Bestaat je publiek uit mensen die dagelijks met social media te maken hebben? Dan is een verhaal over social media trends, ontwikkelingen, hacks en inspiratie interessant. Maar het kan ook zijn dat je publiek juist graag wil leren hoe je een bepaalde social media app het beste kunt inzetten. Of dat het meer gaat om een inspirerend verhaal over de mogelijkheden van foto’s en video op social media. Of antwoord op de vraag hoe je aan nieuwe klanten komt via social media. Of natuurlijk: hoe je social media inzet rondom een vakbeurs.

Dit zijn een paar van de onderwerpen van de social media lezingen die ik de afgelopen 18 maanden gaf:

  • Instagram
  • Snapchat
  • Social media: de nieuwste ontwikkelingen
  • Instagram en Snapchat: verschillen en overeenkomsten; contentideeën, ontwikkelingen
  • Content & social media
  • Personal Branding & social media

Doelgroepen varieerden van exposanten op vakbeurzen, vrijwilligers, stylistes, bloggers, (lokale) ondernemers, communicatieprofessionals tot retailers en studenten.

Social media lezing: onderwerpen

Verhaal op maat

Met voorbeelden die actueel zijn en relevant voor jouw publiek.

Interactief

Actieve deelnemers mbv vragen, discussie en humor.

Inspirerend

Focus op kansen en opportunities: naar huis met inzichten & ideeën!

Praktisch

Je gasten horen tips & tricks die ze vandaag nog kunnen toepassen.

Ik gaf eerder lezingen voor o.a.:

jaarbeurs
design
adveo
taaluilen

Contact / meer informatie

Op zoek naar een spreker of trainer? Ik maak graag een voorstel voor je. Het handigst is om eerst even te bellen (06 83 94 54 71), maar per mail of app kan ook. Of vul onderstaand formulier in, net zo makkelijk. Over het algemeen heb je binnen 1 werkdag antwoord. Dank voor de moeite en tot ziens! Groet, Elja
Elja Daae social media trainer