social media inspiratie

Ben je, of is je team, verantwoordelijk voor de content voor een social media account? Dan weet je hoe belangrijk inspiratie is. Succesvolle formats blijven niet lang succesvol. Bovendien veranderen functionaliteiten en algoritmes om de haverklap. Als beheerder ben je dus gedwongen om keer op keer met nieuwe vormen van content te komen.

Inspiratie is essentieel om te blijven groeien. Wie bereik wil, moet er hard voor werken. En zonder goede content lukt dat niet.

Ik schrijf vaak over inspiratie en creativiteit. Ook slimme social media formats vind je elders op dit blog. Maar soms is het goed om samen de blik even ergens anders op te zetten. Nieuwe ideeën en inzichten op te doen. Dan is een social media inspiratiesessie misschien iets voor jullie.

Social media inspiratie lezing

In een inspiratiesessie help ik jullie op weg door te laten zien hoe soortgelijke partijen in binnen-en buitenland dat aanpakken. Of (ook inspirerend) hoe dat gaat in bedrijfstakken die totaal niet lijken op die van jullie.

Ik heb vanuit mijn werk met een enorme diversiteit aan organisaties en branches te maken. Mede daardoor heb ik altijd voorbeelden, ideeën en suggesties. Bovendien maak ik zelf al 10 jaar online content. Daarnaast ben ik jaren verantwoordelijk geweest voor de social media communities en auteurs van een grote online uitgever. Ideeën en suggesties te over!

Mijn doel met een inspiratiesessie is om iedereen in de zaal minimaal 1 goed idee te geven. Deelnemers moeten direct aan de slag kunnen gaan. Maar meestal gaan mensen met veel meer inzichten en ideeën terug naar kantoor.

(zoek je meer een interactieve, intensievere vorm van kennisdeling? Kijk dan even bij deze workshops)

Voor wie is zo’n social media inspiratiesessie geschikt?

social media inspiratiesessie
Elja Daae Foto: Lisa Bos

Dit soort lezingen geef ik regelmatig aan communicatie-afdelingen of -directies die in het kader van een heidag verschillende sprekers langs laten komen. Ook webredacties die zoeken naar de link tussen webredactie en social media content kunnen baat hebben bij een inspirerende, enthousiasmerende sessie waarin mogelijkheden en kansen geschetst worden.

Ik gaf dergelijke sessies eerder voor de Directie Communicatie van een Ministerie, voor het corporate communicatieteam van een nationaal vervoersbedrijf en voor verschillende kleine en grote uitgevers. Daarnaast geef ik dergelijke lezingen voor advertising & PR bureaus. Juist voor hen is het belangrijk om in de dagelijkse hectiek van klantprojecten af en toe als team de blik op de toekomst te kunnen zetten. Om die kennis direct weer toe te kunnen passen in het werk voor klanten.

Social media inspiratiesessie: Contact

Vraag je je af of iets dergelijks aansluit op jouw vraag? Ik overleg graag met je over de mogelijkheden. Via onderstaand formulier, of gewoon via 06 83 94 54 71. Onder contact vind je nog meer mogelijkheden.

[contact-form to=’1op1@eljadaae.nl’ subject=’Aanvraag vanaf pagina %26#039;inspiratiesessie%26#039;’][contact-field label=’Je naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’url’/][contact-field label=’Vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]