social media verwachtingen 2018 2
Elja ontdekte Facebook in … op Facebook, toen ze in het buitenland woonde. Maar het was de dag dat ze een Twitter account aanmaakte, dat het social media virus pas echt oversprong.
Sinds … houdt ze zich bezig met de vraag wat merken, individuen en bedrijven succesvol maakt op social media platforms en waar de kansen liggen.
Elja is een van Nederlands bekendste blogexperts en werkte ruim 5 jaar voor het succesvolle blog Frankwatching.com, waar ze zich o.a. bezig hield met de contentstrategie, intake van auteurs en community management (Twitter, Facebook en LinkedIn). Ze is bedenker en mede-oprichter van Frankwatching Webinars.
Omdat social media alles te maken heeft met online content (websites, blogs), ligt daar nog altijd haar focus: wat is het geheim van goede online content, op social media of daarbuiten?
Haar liefde voor social media begon in … 9 jaar geleden toen ze een e-commerce bedrijf begon vanuit het buitenland. Ze is de auteur van twee boeken, waaronder het succesvolle ‘Bloggen als een pro in 60 minuten’. Elja is zelf fanatiek contentmaker: ze blogt iedere dag op eljadaae.nl en is dagelijks te vinden op o.a. Twitter, LinkedIn, Snapchat, Facebook en Instagram.
Als oprichtster van de langst lopende twitterchat van Nederland, #blogpraat, is ze iedere 4e maandagavond op Twitter te vinden als host van een van de leukste online communities van Nederland.