Pomtiedom

Pomptiedom, pomptiedom.

Ken je dat? Dat je terugkomt van vakantie en dat je denkt: hmmm. Je hebt natuurlijk niets te klagen, als je terug komt van vakantie. Als je je een leuke vakantie kunt veroorloven, heb je niets te klagen. Nietsnietsnietsnietsniets.

Dat gezegd hebbende, voel ik me sinds we in de VS wonen soms een beetje lost. Als ik terug kom van vakantie. Ik mag niet klagen, maar ik moet toch even weer schakelen. Het komt omdat het tegenovergestelde van vakantie is dat je ‘thuis’ komt. En ik voel me niet echt ‘thuis’. En de laatste keer dat ik me ‘thuis’ voelde, woonde ik in de VS. Dus dat mis ik. Nog steeds.

Zucht. Steun. Lekker belangrijk.

Is dit ‘thuis’? Wat voelt als ‘thuis’? Wat heb ik nodig om me thuis te voelen? Als ik met mijn gezin op stap ben, ben ik altijd thuis. Maar toch.

Ik moet even schakelen. Maar een dagje werken en school en routine doet veel hoor. Pomtiedom. We schakelen vrolijk verder.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Jacob Jan Voermanreply
oktober 21, 2013 at 07:10 PM

thuis heeft wortels nodig, en die hebben tijd nodig om te groeien.

Elja Daaereply
oktober 24, 2013 at 07:10 PM
– In reply to: Jacob Jan Voerman

zou dat het zijn??? Of zou het wortel schieten soms sneller gaan dan andere keren, op andere plekken?

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.