Omdat jullie er zijn (audioblog)

straatzijnLiep door mijn straat vanochtend en mijmerde over jullie. Ik noem het maar even een audioblog want podcast gaat te ver. Enfin.

Punt is dat social media, als je althans zo verslaafd bent als ik, er voor zorgt dat je je nooit alleen hoeft te voelen.

Best handig voor een expat in den vreemde zoals ik ben… #understatement

En toevallig was er zojuist deze tweet

Die dat gevoel dan weer helemaal bevestigt.

Ik ken jullie misschien niet, maar ik weet dat jullie er zijn.

Het is een wonder! Jullie zijn een wonder.

[“De hele wereld is bijzonder!, zei Haas”, >> vrij naar ‘Kikker en de bijzondere dag’]

Ik gun het iedereen, dat gevoel van contact en er toe doen (want als je gesprekken hebt en gelezen wordt, voelt het alsof je er toe doet, toch? En contact, we zijn sociale dieren, we leven voor contact!).

Dus.

Dank dat jullie er zijn.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Elly Kassenaarreply
mei 15, 2013 at 12:05 PM

Weer heel erg mooi! Ja, het het is een wonder. Jij bent ook een wonder. Dank dat jij dat allemaal deelt met ons. Ik geniet er reuze van, dat de wereld nu zo “klein” is. Het niet meer uitmaakt waar je op straat loopt, maar dat je dat DIRECT kunt delen. Dat we zo maar even in Istanboel zijn. Door social media hoeft niemand meer eenzaam te zijn. Fijne dag!

Peter Pellenaarsreply
mei 15, 2013 at 07:05 AM

Ik ben het helemaal met je eens. Door zelf te bloggen voel je je soms ‘bekeken’ wanneer je iets persoonlijks vrijgeeft, maar nog vaker voel je je ‘beschermd’ omdat je echte blogvrienden ‘er altijd zijn’ en je veelal steunen waar nodig.
De groetjes uit Arnhem 🙂

Patrick Mundus (@PatrickMundusreply
mei 14, 2013 at 11:05 PM

Ik volg je al een tijdje
stil op de achtergrond.
Technisch ben je top, geen discussie.
Maar ook als mens
zie ik je in alles groeien
steeds meer openbloeien
jij als mens
en jij in (r)evolutie.
Mooi.

Jacob Jan Voermanreply
mei 14, 2013 at 09:05 PM

ik ben hier graag.

Toevallig vandaag bespreking gehad voor de Pinksterdienst.
De predikant is ziek, en ik doe “de preek”.

Kern van mijn boodschap is “gezien worden, gehoord worden, begrepen worden en geraakt worden.”
Dat het daar om gaat in een gemeenschap.

Zo’n gemeenschap voel ik ook op social media. Jij bent daar een heel wezenlijk onderdeel van.

(net geluisterd, maar voor mij te veel ruis) ik doe het met de tekst, die is ook mooi

Eelco Martensreply
mei 14, 2013 at 07:05 PM

Bedankt dat we er mogen zijn. Dat je ons laat genieten van alles wat je mee maakt.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.