Omdat jullie er zijn (audioblog)

straatzijnLiep door mijn straat vanochtend en mijmerde over jullie. Ik noem het maar even een audioblog want podcast gaat te ver. Enfin.

Punt is dat social media, als je althans zo verslaafd bent als ik, er voor zorgt dat je je nooit alleen hoeft te voelen.

Best handig voor een expat in den vreemde zoals ik ben… #understatement

En toevallig was er zojuist deze tweet

Die dat gevoel dan weer helemaal bevestigt.

Ik ken jullie misschien niet, maar ik weet dat jullie er zijn.

Het is een wonder! Jullie zijn een wonder.

[“De hele wereld is bijzonder!, zei Haas”, >> vrij naar ‘Kikker en de bijzondere dag’]

Ik gun het iedereen, dat gevoel van contact en er toe doen (want als je gesprekken hebt en gelezen wordt, voelt het alsof je er toe doet, toch? En contact, we zijn sociale dieren, we leven voor contact!).

Dus.

Dank dat jullie er zijn.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Elly Kassenaarantwoord
15 mei 2013 om 12:26

Weer heel erg mooi! Ja, het het is een wonder. Jij bent ook een wonder. Dank dat jij dat allemaal deelt met ons. Ik geniet er reuze van, dat de wereld nu zo “klein” is. Het niet meer uitmaakt waar je op straat loopt, maar dat je dat DIRECT kunt delen. Dat we zo maar even in Istanboel zijn. Door social media hoeft niemand meer eenzaam te zijn. Fijne dag!

Peter Pellenaarsantwoord
15 mei 2013 om 07:57

Ik ben het helemaal met je eens. Door zelf te bloggen voel je je soms ‘bekeken’ wanneer je iets persoonlijks vrijgeeft, maar nog vaker voel je je ‘beschermd’ omdat je echte blogvrienden ‘er altijd zijn’ en je veelal steunen waar nodig.
De groetjes uit Arnhem 🙂

Patrick Mundus (@PatrickMundusantwoord
14 mei 2013 om 23:16

Ik volg je al een tijdje
stil op de achtergrond.
Technisch ben je top, geen discussie.
Maar ook als mens
zie ik je in alles groeien
steeds meer openbloeien
jij als mens
en jij in (r)evolutie.
Mooi.

Jacob Jan Voermanantwoord
14 mei 2013 om 21:21

ik ben hier graag.

Toevallig vandaag bespreking gehad voor de Pinksterdienst.
De predikant is ziek, en ik doe “de preek”.

Kern van mijn boodschap is “gezien worden, gehoord worden, begrepen worden en geraakt worden.”
Dat het daar om gaat in een gemeenschap.

Zo’n gemeenschap voel ik ook op social media. Jij bent daar een heel wezenlijk onderdeel van.

(net geluisterd, maar voor mij te veel ruis) ik doe het met de tekst, die is ook mooi

Eelco Martensantwoord
14 mei 2013 om 19:02

Bedankt dat we er mogen zijn. Dat je ons laat genieten van alles wat je mee maakt.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.