Je favoriete MKB-fanpagina

fanpagina voor bedrijvenIk ben al tijden (echt…al TIJDEN) bezig met een artikel over fanpagina’s van kleine bedrijven. Op Facebook bedoel ik. Mijn plan was om het te schrijven voor Frankwatching. Ik heb nog nooit zo lang gedaan over een artikel. Overal heb ik aantekeningen en notities en zelfs audio-opnamen al lopend naar huis om mijn ideeën vast te leggen.Ik kan het eigenlijk zo schrijven, maar ik realiseerde me dat ik nog iets miste: voorbeelden. Daarom bij deze de oproep:

Ik ben heel benieuwd, voor de Facebookers onder jullie, naar de fanpagina’s van bedrijven bij jullie uit de buurt. Wat zijn jullie favoriete MKB-fanpagina’s? Ik bedoel van bedrijven waar je wel eens komt, en die geen onderdeel zijn van grote winkelketens of landelijke bedrijven? Horeca, bakkers, boetiekjes, je loodgieter…. Erg benieuwd!

[en als je erbij zou willen aangeven wat je er wel en niet leuk aan vindt, en hoe het eventueel je relatie met dat bedrijf beïnvloedt, graag!]

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.