e-mailcursus business developmentBen je advocaat? En vraag je je af hoe je effectiever om kunt gaan met het laten groeien van je cliëntenbestand, je praktijk, je kantoor of gewoon je netwerk? Dan is deze e-mailcursus Business Development iets voor jou.

Een cursus Business Development? Waarom?

Ik heb net als jij rechten gestudeerd. Maar in plaats van advocaat werd ik marketeer. En werkte ik o.a. als business developer bij een groot advocatenkantoor (meer over mij vind je hier). Ik weet daarom heel goed hoe lastig het is om te blijven bouwen aan relaties en je netwerk met potentiële cliënten te blijven uitbreiden.

Het draait bij het ontwikkelen van je business allemaal om het opbouwen van relaties. Maar opbouwen kost tijd. Dus hoe sneller je daarmee begint, hoe waardevoller je netwerk wordt.

Bovendien verandert de advocatuur razendsnel. De concurrentie neemt toe, tarieven staan onder druk. Des te meer reden om een systeem te implementeren waarmee je blijft bouwen aan relaties – en daarmee aan een waardevolle database met potentiële cliënten.

Voor wie is deze e-mailcursus bedoeld?

Iedere advocaat kan deze e-mailcursus volgen*. Het maakt niet uit of je ervaren bent of niet. Of je stagiaire, medewerker of partner bent. Of je in dienst bent van een groot kantoor of zelfstandig bent.

Deze e-mailcursus richt zich iets meer op advocaten die voor zakelijke cliënten werken dan als je vooral voor particulieren werkt. Toch zijn de principes uit de cursus ook voor dan interessant: onderzoek bijvoorbeeld eens de mogelijkheden om te partneren met overheden, non-profits en andere organisaties die werk kunnen doorverwijzen.

Als je net begonnen bent aan je carrière en nu al gestructureerd te werk gaat, leg je de basis voor succes. En als je al lang werkt of net de stap maakt naar zelfstandige (of een partnertraject in gaat), kun je door de stappen te volgen heel snel concrete actie ondernemen. En zo meer cliënten werven.

Inhoud e-mailcursus Business Development

Door je voornaam en e-mailadres hieronder in te voeren, schrijf je je in voor een e-mailcursus vol tips en tricks. In 10 werkdagen krijg je de tips en tools in handen om gestructureerd aan business development te doen.

Iedere les bevat een uitleg met tips, ideeën en een praktische opdracht. Deze cursus draait om zelfstudie. Je hoeft de opdrachten nergens in te leveren.

Reageren kan natuurlijk wel! Ik denk graag mee als er iets niet duidelijk is of je naar inspiratie zoekt. Je kunt reageren door gewoon een reply te sturen op de e-mail. Simpel. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op je vraag.

Meld je aan voor de gratis e-mailcursus

* = Verplicht veld


Ik werk:


* Ook niet-advocaten kunnen zich uiteraard inschrijven. Maar de omstandigheden van de advocatuur zijn vrij specifiek. Ik kan niet garanderen dat je de problematiek zult herkennen of dat die op jouw werk van toepassing is.