gratis ebooks ondernemen

Cadeautje voor jou: gratis downloads

Op deze pagina vind je gratis downloads. Geen e-mailadres nodig, gewoon gratis en voor niets. Uiteraard ben ik wel erg blij met je inschrijving voor mijn marketingnieuwsbrief. Je ontvangt hem 26 keer per jaar, op vrijdagmorgen.

Groet, Elja

Contentkalender voor bloggers

contentkalender voor bloggers

Bloggen is niet moeilijk – als je maar inspiratie hebt. Volhouden is een stuk makkelijker als je vooruit plant. Een simpele contentkalender helpt je daarbij. Vul in dit excelbestand in wat de voor jouw blog belangrijke (feest) dagen zijn en plan rubrieken en columns. Zo zit je nooit zonder inspiratie en ben je klaar om in te haken op actualiteit.

Elja’s projectenlijstje voor extra motivatie

excel projectenlijstje gratisEr zijn van die dingen die je iedere dag zou moeten doen. Of iedere week. Fruit eten. Sporten. Bloggen. Wandelen. Je Oma bellen. Ik heb ook van die dingen. En ik zette ze in een excelbestand. Een 1-tje geeft aan dat het gelukt is. Met een mooi groen vakje. Zo maak ik mijn vooruitgang zichtbaar.

Checklist: 10 dingen die je vandaag al kunt ondernemen

gratis checklist ondernemenHeb je een plan? Voor een bedrijf? Zelfstandigheid? Het bemachtigen van die droombaan? Een nieuwe website of een pakkend blog? Wat het ook is, het hoeft niet bij plannen te blijven. In deze checklist vind je 10 dingen die je vandaag al kunt ondernemen om te bouwen aan je plan en het concreter te maken. Zo kom je sneller bij je doel.

Gratis ebook vol ondernemersinspiratie

e-book marketing voor ondernemersMarketing voor ondernemers: 100 inspirerende links & verhalen is gebaseerd op het eerste jaar van mijn nieuwsbrief. Je vindt er 100 links naar artikelen, tools en inspirerende social media accounts. Niet alleen interessant voor ondernemers, maar voor iedereen die online meer wil doen en bereiken.

Meer en beter bloggen?

Volg de gratis online cursus Bloggen als een pro

Op zoek naar blogtips? Meld je dan aan voor de online blogcursus Bloggen als een pro. De cursus is gratis, maar goed! Je ontvangt 10 dagen achter elkaar een e-mail met de volgende les. Daarnaast abonneer je je meteen op Elja's tweewekelijkse nieuwsbrief vol sociale media- en marketingtips.