Bloggen of Bloggen

Ik schreef een artikel over Snapchattrends, samen met Luuk. Het komt morgen online, op Frankwatching. Het was superleuk om te doen. Het rare is 1) dat het ons ongelofelijk veel tijd heeft gekost en 2) dat ik merk dat ik de weg er naar toe veel belangrijker en ook veel leuker vind dan het eindresultaat.

Ik heb op dit blog nog nooit een artikel geschreven waar ik zoveel uren in heb gestopt als ik doe voor mijn artikelen op Frankwatching. Je kunt je afvragen waarom, natuurlijk. Waarom zou je?? Het antwoord heeft iets met bereik en impact te maken. Maar tegelijkertijd is het feit dat het op Frankwatching komt te staan een soort van toestemming om er vol voor te gaan en daar veel lol in te hebben om het zo goed mogelijk te doen. In tegenstelling tot mijn eigen blog.

(sorry)

I know, I know. De logische, redelijke, rationele conclusie zou zijn dat ik beter kan stoppen met iedere dag te bloggen en me kan concentreren op artikelen op dit blog waar ik net zo veel tijd in steek als ik doe voor die artikelen op Frankwatching.

Maar dan streef ik mijn eigen doel voorbij: een daily creative practice. Een dagelijkse creatieve gewoonte waar ik plezier in heb en die me steeds beter maakt. Niet alleen in bloggen, maar ook in andere dingen.

Argggh. Misschien ben ik te oud voor iederedagbloggen. Of te serieus.

Of te druk.

nee toch?

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

29 november 2016 om 09:10

Iedere dag of bijna iedere dag, ik lees je blogs nog steeds met veel plezier. Ik krijg er inspiratie van.

Elja Daaeantwoord
29 november 2016 om 22:00
– Antwoord aan: Ali

Dat had ik echt nodig Ali …. DANKJEWEL!!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.