[vraag] Wat is succesvol bloggen?

Vraag aan jullie. Twee, eigenlijk.

1. Wanneer is een blog succesvol?

2. En waarom vinden jullie een blog leuk, en blijf je er naar terug komen of ga je jezelf er op abonneren? Voorbeelden?

Erg benieuwd naar jullie antwoorden.

 

PS 1Ben bezig met mijn boek over ‘succesvol’ bloggen, en zou het leuk vinden om te weten hoe jullie er tegenaan kijken ipv in mijn eigen hoofd te blijven zitten. Het is geen tips & trips boek aan het worden. Het gaat over de essentie. Zeg maar. 🙂

PS 2 Ik wilde eigenlijk niet echt bloggen (griep). Maar dan moet ik altijd denken aan Lisanne. Die blogt gewoon door. Bij *iets* meer dan een griepje. Dus dit is een soort blogcompromis. Kort. Maar toch een post.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Succesvol bloggen? | Elja Daaereply
december 09, 2012 at 06:12 PM

[…] Dank voor de comments en emails n.a.v. van mijn vraag vrijdag. […]

Mary Brouwerreply
december 08, 2012 at 12:12 PM

Wie bepaalt wanneer een blog succesvol is? De schrijver? De stats? Ik lees blogs die mij interesseren, of dat blog succesvol is weet ik niet! Heb wel een brede smaak dus ik lees veel en divers. Ik ga me ook maar abonneren op bloglovin (tip van Karin), mis ik vast niets meer!

Jacob Jan Voermanreply
december 07, 2012 at 09:12 PM

ga ik over nadenken.

trouwens…is succesvol iets anders dan goed?

bij succesvol denk aan objectieve criteria, daar kan ik niet zo veel over roepen

bij goed denk ik aan subjectieve criteria, daar ga ik over denken

i’ll be back. hasta la vista

Karinreply
december 07, 2012 at 08:12 PM

Wanneer een blog succesvol is vind ik lastig, je zou kunnen zeggen als een blog veel volgers heeft. Als een blog wordt opgepikt door andere bloggers of media. Maar ik volg ook veel kleinere blogs die ik zelf succesvol vind, omdat ze zo leuk zijn.

Ik vind een blog leuk als het onderwerp mij aanspreekt, de persoon achter de blog leuk overkomt en diegene goed kan schrijven, goede foto’s maakt of originele posts maakt. Ik volg blogs via Bloglovin waarbij je automatisch alle nieuwe posts onder elkaar ziet verschijnen. Erg handig. Helemaal als je veel blogs volgt.
 

lindakwakernaatreply
december 07, 2012 at 08:12 PM

Beterschap!
ik vind een blog sucesvol als ik deze leuk vind,
En enige interaktie ondervind

Leave a reply