Terugblik

Ik heb je voor de gek gehouden. Dit is geen terugblik. Ik heb geen zin om terug te blikken want dan gaat het over mij. Ik ben benieuwd naar jou.

Ik leerde je wel iets beter kennen dit jaar. Omdat je meer comments achterliet op dit blog. En omdat je reageerde op mijn nieuwsbrief. En omdat je hele persoonlijke zoektermen invulde in Google en zo op dit blog uitkwam en me zo onbewust liet weten wat je bezig hield. En omdat je me berichtjes en verzoekjes stuurde via het contactformulier. En omdat je naar me toekwam na een presentatie of een vraag stelde tijdens een lezing of een workshop.

Dus. Ik weet wel iets meer van je hoor.

Maar ik ken je terugblik niet. Ik hoop dat hij meevalt.

Het was voor de wereld een jaar vol onzekerheden en dat zal vast zo blijven. Maar hoe meer er onzeker is hoe meer er zeker is en hoe meer je waardeert wat je hebt, toch?

Ik wens je het allerbeste voor 2017. En daarmee bedoel ik vooral geluk, gezondheid, plezier en liefde.

Tot morgen, in 2017!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Alireply
december 31, 2016 at 06:12 PM

Jij ook het allerbeste voor 2017

Elja Daaereply
januari 03, 2017 at 11:01 AM
– In reply to: Ali

Jij ook Ali!

Leave a reply