Telefoonloos

img_3112.jpgIk ben al de hele dag telefoonloos.

Het is HEERLIJK.

Hij doet het wel hoor maar ik heb hem gewoon niet in mijn hand en niet in mijn zak en ik weet ook telkens niet precies waar hij is.

Ik kon nog net een paar snaps maken, omdat ik er opeens aan dacht, en omdat ik met de wereld wilde delen dat ik zelf 12 tegels heb gelegd wooohoooo IK KAN DAT.

Het is lekker hoor, als je zo druk bent dat je geen telefoon kunt gebruiken en hem ook gewoon vergeet.

I like it.

🙂

In ander nieuws: gisteren mijn derde nieuwsbrief verstuurd. Dit keer eentje helemaal zonder plaatjes. Ik weet niet of het mensen bevallen is. Ik hoop het maar. 52 abonnees en een open rate van 58%. Ik denk dat ik iets aan de titel moet doen. Nou ja. Beetje mee vogelen.

Ik volg een nieuwsbrief van Fortune en die ziet er ongeveer zo uit als ik zou willen. Nu nog uitvogelen hoe ik zoiets kan maken.

In ander ander nieuws: de schuur is bijna af en de tuin gaat de goede kant op. En IK KAN TEGELS LEGGEN!!

Fijn weekend!

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Investeren in geluk – Invest in happynessTelefoon vergeten – bereikbaarheid – Investeren in geluk – Invest in happynessantwoord
24 april 2016 om 09:54

[…] Elja postte een blog over een telefoonloze dag en ik schreef een dislectisch uiterst verantwoorde reactie die ik even niet zal corrigeren – misschien irritant maar maakt gelijk duidelijk how I am wired if not corrected […]

Carolien Geurtsenantwoord
24 april 2016 om 08:16

Ha ik zag je op snap in de tuin werken, heerlijk, én tegels leggen, stoerrrrr!
Telefoonloos ik vind het heerlijk, tegelijk is het een worsteling omdat ik dubbel mantelzorger ben en soort van 24/7 bereikbaar ‘moet’ zijn voor thuiszorg etc. Ik merk zelf dat ik m sinds ik een week inTurkije geweest ben, en sinds ik een pup heb, vaker vergeet, in jaszak op gang of in huiskamer als ik al in bed lig. en ik moet bekennen dat ik m steeds vaker laat waar ie is, ik denk toch een gevalletje overbealst voelen of overvraagd voelen oid – Ik emrk dat ik op mijn schirjfstoel kom, en dat nog vóór de tweede koffie en vind dat ik mezelf moet hoeden aan dat ik bij deze lengte op mijn eigen blog moet posten – een waar dilemma omdat ik niet weet, gezien privacy enzo, of ik hier wel over wil bloggen – ja natuurlijk wil ik dt wel, maar of ik het mág van mijzelf – Gisteren. was er namelijk weer een gevalletje crissimanagement terwijl ik eigenlijk net languit was gegaan…

zus belde, had gasten en thuiszorg paps had gebeld, acuut gevalletje huisarstenpost , misschien ziekenhuis (van de week was dat ook al en was zij gegaan tot 02.30 uur ’s nachts, ik ha deen paar wijntjes op en mocht dus niet rijden…. etcetera – en of ik erheen kon gaan….

En laat ik het ook niet te spannend maken: Ik was gelukkig 2 1/2 uur later en rondje ziekenhuisapotheek om 23.45 uur weer thuis deze keer……….

Nou ja, ik zie zo wel of ik met tweede koffie en al hier wel of niet op door ga borduren of zoals gepland de puppy cursus lezen én de 2e en 3e fotografie les kijken,terwijl pup slaapt – #huiswerk = mijn oorspronkelijke plan bij die tweede koffie..

Zie je wel dat jouw posts bijna altijd op mijn schrijfspier werken 😉
Fijne zondag

Heerlijk een tuin trouwens 😉
|xxC

Elja Daaeantwoord
25 april 2016 om 16:24
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ja ik heb een goede invloed op je schrijfspier – je hoeft het alleen maar op je eigen blog in te typen ipv hier!! :))

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.