Offline bloggen (3)

Nou, heel snel dan, vanaf het partycentrum waar het familiefeest plaatsvindt. Hier hebben ze wél wifi! Heel onaardig ben ik aan het bloggen terwijl de rest koffie drinkt voor de open haard.

Ik moet zeggen dat ik het online zijn niet gemist heb. En als ik naar mijn email, Twitter etc. kijk is er niets mis gegaan en ben ik niet gemist. Dat stelt gerust. En een beetje teleur. Haha! Nee hoor. Niet echt.

Conclusie: een mens kan best offline bloggen.

En een paar dagen offline blijven voor het overige.

Maar (conclusie 2) offline bloggen heeft toch niet die aantrekkingskracht die online bloggen wel heeft. Het heeft iets magisch, schrijven en dan hop, op publish klikken, en dan hopen dat iemand het leest.

Het is allemaal ego, denk ik. Het is behoefte aan communicatie, aan interactie. Niet dat je dat offline niet hebt. Maar met jullie is het anders.

Tsja.

Morgen weer een blog post vanuit Istanbul…altijd online…heerlijk.

🙂

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Jacob Jan Voermanreply
februari 03, 2013 at 09:02 PM

geke he? heb ik ook: het contact missen met alle andere bloggers. he gevoe niks te horen, en niks van me te laten horen. 

Elja Daaereply
februari 04, 2013 at 07:02 PM
– In reply to: Jacob Jan Voerman

Ja heb ik ook!! Gek…

Peter Pellenaarsreply
februari 03, 2013 at 07:02 PM

Offline bloggen is praten in het luchtledige. Bloggen met vertraging. Uitgesteld bloggen. Het is in ieder geval zeker niet interactief.
Offline #blogpraten, dat lijkt me pas echt een uitdaging 😉

Elja Daaereply
februari 04, 2013 at 07:02 PM
– In reply to: Peter Pellenaars

LOL mij ook!!!

Leave a reply