Lessen uit de VS

vlagSoms komt alles samen bij het bloggen. Valt alles op zijn plek.

Bij mij gebeurde dat toen ik in 2012 vertrok uit de VS.

In drie jaar Amerika heb ik veel geleerd als het gaat om marketing, zaken doen en ondernemen. Terwijl ik afscheid nam en nadacht over wat ik zou missen en wat ik meenam, had ik het opeens allemaal helder p mijn netvlies.

Ik schreef een serie artikelen met mijn belangrijkste leerpunten, conclusies en inspiratie.

14 keer: wat er zo goed is aan de VS

1. Gemak (artikel)

2. Binnen (blijven) halen (artikel)

3. Ondernemerschap (artikel)

4. Commitment (artikel)

5. Grenzen verleggen en overschrijden (artikel)

6. Falen mag (artikel)

7. Informeel contact (artikel)

8. Niets is onmogelijk (artikel)

9. Excelleren (artikel)

10. Authenticiteit (artikel)

11. Geef ze wat ze willen (artikel)

12. Initiatief (artikel)

13. Discipline (artikel)

14. Branding. (artikel)

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.