Kunst- en vliegwerk

Je bent eigenlijk relatief heel veel uren klant, als je vliegt, zoals ik vandaag. En eigenlijk heb je ook te maken met de hospality sector (je bent tenslotte te gast?)

En dan gaat het ook nog om hele gecompliceerde dienstverlening: logistiek rondom mensen en bagage, veiligheid, onderhoud, juridische en administratieve regels, mensenstromen.

Als je nagaat hoeveel contactmomenten er zijn, hoeveel verwachtingen, hoeveel dingen er fout kunnen gaan… Dan begrijp je ook hoe lastig het is, dat vlieggebeuren.

Vandaag was ik onderweg naar Nederland. Er gingen dingen goed. Er gingen dingen fout. Ik was twee keer een beetje bozig. Maar met name niet. En we zijn er, veilig en wel. En de bagage ook.

Dus.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Carolien Geurtsenreply
januari 30, 2013 at 09:01 PM

Fijn!

Peter Pellenaarsreply
januari 30, 2013 at 09:01 PM

Hoi!

Raymond Snijdersreply
januari 30, 2013 at 07:01 PM

Welkom terug (even) in Nederland! 🙂

Leave a reply