Ik droomde dat ik in de VS blogde

vlag…en dus ook echt iets te bloggen had.

In mei tijdens mijn paar dagen in de VS wist ik al: hier ga ik weer eindeloze inspiratie vinden als het gaat om marketing.

En vannacht droomde ik dat ik er was. En dat ik aan het bloggen was.

Vooruitziende droom want nog twee nachtjes en dan vertrekken we naar onze oude woonplaats om daar een tijdje rond te hangen. Net als vroeger. Koffie drinken, speeltuin, boodschapje doen, lunch, naar vrienden, play dates, naar strand, BBQ, 4th of July parade, favoriete koffietent.

Wat zo normaal was heet nu vakantie.

Grappig, he.

Ik zie uit naar gewoon ‘zijn’ zoals ik een jaar geleden (precies een jaar geleden zelfs) nog gewoon ‘was’ waar ik was. Dat is niet alleen belangrijk voor mijn persoonlijke leven maar ook voor mijn bloginspiratie. Ik ben het een beetje kwijt, die vonk die me dreef om me dagelijks te verbazen over marketing en ondernemen en er dan over te bloggen.

Wat zo normaal was heet nu inspiratie

echte communities

Zoals de serie blog posts met lessen uit de VS. Toch wel een beetje mijn topwerk, wat mij betreft en geschreven toen ik er net weg was en kon nadenken over wat de VS voor mij betekent had. Professioneel gezien dan.

Dus. Ik kan niet wachten. Ik heb in ieder geval al op de blogagenda staan om een verzameling aan te leggen van smaken. Want in de VS lopen ze altijd voor op ons als het gaat om de nieuwe ingrediënten en smaken voor al die kant en klare etenswaren. Weet je wel. Salted Caramel. Of granen uit Peru. Of bessen uit de Amazone. Chocolade-drop-thee.

Ik ga een verzameling aanleggen. Van none-innovaties. Ik ben een boek aan het lezen namelijk (toegegeven, al maanden!) dat ‘Different’ heet, over de onzin van die ‘innovaties’ die eigenlijk geen innovaties zijn. Dus dat gaat dan mooi samen.

Zie je? Ik ben nu al geïnspireerd.

IMG_3066Toch een stukje van mijn hart in de VS achtergelaten, ben ik bang.

America, here we come.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Peter Pellenaarsreply
juni 30, 2013 at 08:06 AM

Vol verwachting kijk ik vooruit naar de blogs die gaan ontstaan tijdens en na je trip down memory lane. Mijn verschillende kortere en langere bezoekjes aan de VS hebben me ook een klein beetje verliefd doen worden op het land.
Ik wens je een heel prettig en inspirerend verblijf daarginder.

Elja Daaereply
juli 05, 2013 at 05:07 AM
– In reply to: Peter Pellenaars

Dankjewel Peter!!

Eelco Martensreply
juni 26, 2013 at 04:06 PM

Geniet ervan! Ik ga volgend jaar in een heuse camper rondtrekken met een vriend van mij. Een droom die uitkomt!

Hendrik-Janreply
juni 26, 2013 at 11:06 AM

Ik kan mij de inspiratie in Amerika goed voorstellen. Ik droom er stiekem ook van.

lindakwakernaatreply
juni 26, 2013 at 11:06 AM

Have Fun en geniet ervan!
Iris vertrekt zondag voor 6 weken

Leave a reply