Het prachtige project #mijnmoment

Elja Daae

Hij doet het al voor het vijfde elfde jaar, Henk-Jan: mijnmoment. Hij vraagt een aantal mensen die hij kent, IRL of via media als Twitter, om te bloggen over hun belangrijkste moment van het afgelopen jaar.

Helaas had ik Henk-Jan’s email in 2010 gemist. Dus daar sta ik niet tussen. Maar sindsdien mag ik altijd meedoen. Ik beschouw het als een grote eer.

Het leuke is ook dat het je dwingt om te benoemen wat er dat jaar gebeurde. En als je al die momenten leest van al die mensen, realiseer je je des te meer hoe gelukkig je je mag prijzen als je terugkijkt op een goed jaar. En dat ieder jaar goede en mindere momenten kent. En dat ieder mensenleven ups en downs heeft.

Hier zijn mijn inzendingen voor #mijnmoment door de jaren:

Elja’s moment 2014 (terug naar Nederland)

Elja’s moment 2013 (de realisatie dat we weg wilden uit Turkije)

Elja’s moment 2012 (afscheid van de VS en de start in Turkije)

Elja’s moment 2011 (de geboorte van mijn jongste zoontje)

Ik heb ook tussendoor nog wel eens geblogd voor mijnmoment. Een van de weinige blogs waar ik gastblog 🙂

Februari 2014: Ik blog, dus ik besta

Mijn zomerbijdrage 2014: geen spijt

Ik vind Henk-Jan een bijzondere man (en een geweldige fotograaf). En ik ben blij dat ik op zijn mijnmoment mag staan!

Ik raad je van harte aan om lekker door de mijnmoment verhalen van dit jaar te lezen. Het is ieder jaar een genot en een voorrecht om zo te mogen delen in de vreugde en het verdriet van zo veel mensen.

PS Foto door Noémie Deveaux (site). Dit is de eerste keer dat ik een foto van een andere fotograaf dan Henk-Jan gebruik bij #mijnmoment. Ik weet niet waarom, maar ik vind dit een prachtige foto, ondanks mijn ietwat bozige blik!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Henk-Jan Winkeldermaatreply
december 30, 2014 at 12:12 AM

Vijfde jaar? Elfde jaar zul je bedoelen. Ik ben in 2003 begonnen (heb 2008 overgeslagen)… detail. De laatste 5 jaar is het wel – door twitter – snel gegroeid, in alle opzichten. Thanks voor de complimenten en jouw bijdragen. Tijd voor een boek, vind je ook niet?

Elja Daaereply
december 30, 2014 at 07:12 PM
– In reply to: Henk-Jan Winkeldermaat

11! I stand corrected! Ik ga het verbeteren! Ja een boek….wauw….!

Paulreply
december 28, 2014 at 10:12 PM

Ik heb dit jaar voor het eerst Mijn Moment gelezen. Mooie blogs levert het op, met verschillende invalshoeken.

Elja Daaereply
december 30, 2014 at 07:12 PM
– In reply to: Paul

Ja he? Niet alles spreekt iedereen altijd even veel aan maar dat is ook het mooie.

Peter Pellenaarsreply
december 28, 2014 at 11:12 AM

Het is zeker een heel bijzonder project en ik voelde me vereerd dat ik vorig jaar een keertje mee mocht doen. Perfecte timing om jou even nadrukkelijk te kunnen bedanken 😉

Elja Daaereply
december 30, 2014 at 07:12 PM
– In reply to: Peter Pellenaars

Jij ook weer bedankt voor een prachtig online jaar samen!

Leave a reply