gratis ebooks ondernemenOp deze pagina vind je gratis downloads. Geen e-mailadres nodig, gewoon gratis en voor niets. Uiteraard ben ik wel erg blij met je inschrijving voor mijn wekelijkse update. Maar alleen als je echt graag iedere vrijdag marketingtips, tricks en -inspiratie in je inbox wilt ontvangen!

Wil je iets anders terug doen? Ik ben ook altijd blij met je aanbeveling. Die kun je hier onderaan de pagina achterlaten, of op LinkedIn. Dankjewel! Enne, lees ze!

Elja

Elja’s projectenlijstje voor extra motivatie

excel projectenlijstje gratisEr zijn van die dingen die je iedere dag zou moeten doen. Of iedere week. Fruit eten. Sporten. Bloggen. Wandelen. Je Oma bellen. Ik heb ook van die dingen. En ik zette ze in een excelbestand. Een 1-tje geeft aan dat het gelukt is. Met een mooi groen vakje. Zo maak ik mijn vooruitgang zichtbaar.


 

Checklist: 10 dingen die je vandaag al kunt ondernemen

gratis checklist ondernemenHeb je een plan? Voor een bedrijf? Zelfstandigheid? Het bemachtigen van die droombaan? Een nieuwe website of een pakkend blog? Wat het ook is, het hoeft niet bij plannen te blijven. In deze checklist vind je 10 dingen die je vandaag al kunt ondernemen om te bouwen aan je plan en het concreter te maken. Zo kom je sneller bij je doel.

 

Gratis ebook vol ondernemersinspiratie

e-book marketing voor ondernemersMarketing voor ondernemers: 100 inspirerende links & verhalen is gebaseerd op het eerste jaar van mijn nieuwsbrief. Je vindt er 100 links naar artikelen, tools en inspirerende social media accounts. Niet alleen interessant voor ondernemers, maar voor iedereen die online meer wil doen en bereiken.


 

Wat vond je er van?

Je helpt me enorm door te laten weten wat je van de ebooks vond – of van mijn nieuwsbrief, workshops of lezingen, mocht je die volgen/gevolgd hebben. Dankjewel alvast!

verplicht

Vul je voornaam in. Achternaam mag ook natuurlijk. NB: je naam wordt zichtbaar voor anderen.
Laat evt. weten waar je werkt.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik heb het alleen nodig om je te bedanken voor je feedback.
Ik hoor graag wat je vond en of je er iets aan de informatie gehad hebt.