#blogpraat: een nieuw ritme kan goed werken

blogpraatVanavond vond twitterchat #blogpraat voor het eerst sinds een maand plaats. En het was superleuk. En druk!

De afgelopen maanden was het nog een wekelijkse chat. De afgelopen 6,5 jaar ook trouwens. Maar de klad kwam er een beetje in. Misschien omdat het format te oud werd, ik weet het niet. Het was in ieder geval niet meer zo leuk als daarvoor.

We namens ons voor om wat meer buzz te creëren rondom de maandelijkse chat. Dat leek ons makkelijker nu we veel meer tijd had om dat te doen. Dus we maakten een mailinglijst, overlegden over een goed onderwerp, we maakten een paar emails als reminder, hadden de blog post al direct klaar. En ik ging tijdig tweets sturen als reminder.

Het is veel leuker als er veel mensen mee doen. Je krijgt veel meer interactie maar ook veel meer meningen en ideeën en interessante links. En meer gezelligheid! (hier het verslag)

Ik zag vanavond dat het soms helpt om bestaande structuren te veranderen. Om gewoon uit te spreken waar je over twijfelt en een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw ritme kan goed werken, bleek vanavond bij #blogpraat. Minder vaak maar beter geconcentreerd. Yay!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Ali Molenaarreply
oktober 11, 2016 at 09:10 AM

Het was inderdaad een leuke en enthousiaste #blogpraat, ik heb er ook van genoten gisteravond

Elja Daaereply
oktober 12, 2016 at 08:10 PM
– In reply to: Ali Molenaar

Het blijft geweldig om met gelijkgestemden te praten online!

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.