Bloggen voor jezelf? Of toch die ander?

Voor wie niet weet waar hij over moet bloggen (ja! jij daar!), kan ik een avondje mee-blogpraten (met de hashtag #blogpraat, iedere maandag van 20:00 tot 21:00 op Twitter) van harte aanbevelen. Voor je het weet gaat de discussie een hele andere kant op dan je verwacht, en wordt je geinspireerd door de verschillende geluiden om je heen.

Zo ook vanavond. Want: blog je voor jezelf? Of voor een ander? Je kunt de hele discussie hier terugzien: vrijheid door dwang. Maar het principe is hetzelfde. Voor mij.

PS Zeg ik dat het fout is om voor een publiek te bloggen? Nee. Dat is geweldig. En een prachtige manier om je merk online zichtbaar te maken en vorm te geven. Ik ben he-le-maal vóór. Alleen heb ik niets te verkopen. Dus mag ik gewoon voor mezelf bloggen. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Kitty Kilianreply
juli 31, 2012 at 10:07 PM

Je verkoopt toch marketing advies? Of loop ik achter?

Leave a reply