e-book marketing voor ondernemersIk wilde je even bedanken voor je inschrijving. Bij deze dus: bedankt! Bedankt dat ik iedere week langs mag komen in je inbox.

Ik realiseer me maar al te goed dat dat een eer is, die inbox van jou. Dus ik doe iedere week mijn best om die wekelijkse e-mail je klik waard te laten zijn (al ben ik niet zo’n ster in goede e-mailtitels!).

De link waarmee je e-book ‘Marketing voor ondernemers’ kunt downloaden ontvang je in de bevestigingse-mail. Je vind er 100 inspirerende links en een heleboel tips, ideeën en verhalen over ondernemen en marketing,

Daarnaast heb ik een kortingscode voor je: nwbelja2017. Je krijgt daarmee 10% korting op de online trainingen op elja.academy.

Als je benieuwd bent naar eerdere nieuwsbrieven, hier vind je het hele archief.

Nogmaals bedankt, en tot vrijdagochtend!

Elja

PS Misschien overbodig, maar je e-mailadres is volkomen veilig. Het staat in mijn e-mailsysteem, Mailchimp, dat stenge regels hanteert op het gebied van opt-in, privacy en spam. Daarom ontvang je zo direct een e-mail met het verzoek je inschrijving te bevestigen.