In 5 jaar schreef ik hier 1740 blogartikelen wooohooo

1740 blogartikelen verschenen hier de afgelopen 5 jaar. ZEVENTIENHONDERDVEERTIG! Gemiddeld genomen 29 per maand. Want het is vandaag op de dag af 5 jaar geleden dat ik begon met mijn goede voornemen om iedere dag te bloggen.

5 jaar geleden! Ongelofelijk!

Ik woonde 5 jaar geleden in de Verenigde Staten. Of was het al Turkije?! Soms weet ik het gewoon niet eens meer! Haha.

Hoe dan ook. Het is niet niets he, 5 jaar.

Van de week zei iemand met wie ik een nieuwe business aan het opzetten ben nog: Elja, jij hebt echt discipline. Je blogt iedere dag, je verstuurt iedere vrijdag je nieuwsbrief…daar liggen veel kansen.

Hij heeft gelijk. Maar daarom doe ik het natuurlijk niet. Ik doe het omdat ik het leuk vind! Ha.

Ik kan het iedereen aanraden.

De basisregels zijn als volgt:

  • publiceer iedere dag iets op je blog
  • laat al je ideeën over wat een ‘goed’ artikel is los
  • kijk minder TV of blog terwijl je TV kijkt
  • het mag ook kort!

Dat is het.

Happy blogging.

Tot over 5 jaar!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Zo simpel is dan gelukreply
december 26, 2016 at 12:12 PM

Gefeliciteerd met je jubileum!

Elja Daaereply
december 28, 2016 at 10:12 PM
– In reply to: Zo simpel is dan geluk

dankjewel! Mede door jouw comments is het goed vol te houden! 🙂

Ximaarreply
december 23, 2016 at 09:12 PM

Dan kan je stoppen, omdat je me onlangs ingehaald heb. Gefelicitreerd met deze overwinning. Ik zit nu op 1730 en deed daar zo’n 12 jaar over. 😉

Alireply
december 23, 2016 at 05:12 PM

Met 432 berichten op 2 blogs en 9 concepten moet ik nog hard werken om jou in te halen. Bewondering. Ik vind het knap.

Karinreply
december 23, 2016 at 04:12 PM

Knap! Ik ben eeuwen geleden egonnen met bloggen. Toen gestopt. Een ander blog begonnen. Weer gestopt. En zo eigenlijk door tot nu 🙂 Eigenlijk wel zonde, want mijn oude blogs zijn intussen verdwenen. En op zich was het best grappig geweest die nog eens terug te zien.

Ik vrees dat het een karakterzwakte is, dat altijd maar switchen van focus, van nieuwe ideeën krijgen en verveeld raken met het oude haha. Maar dit is natuurlijk, zo vlak voor het nieuwe jaar, bij uitstek een moment voor goede voornemens! *insert lampjes emoticon*

Leave a reply